Bár a bíróságokon 2020. március 15-től átmenetileg rendkívüli ítélkezési szünet került elrendelésre, rövid időn belül a Kormányunk is belátta, hogy az egyes jogi problémák továbbra sem oldódnak meg maguktól, sőt, igen gyakran nem tűrnek halasztást.

Így 2020. március 31-jén megszüntetésre került a rendkívüli ítélkezési szünet, és – bár sok esetben ugyan a megszokott eljárásrendtől eltérően – de folytatódnak a már folyamatban lévő perek, telnek a határidők, és új eljárások is kezdeményezhetőek.

A 74/2020. (III.31.) Korm. rendelete szabályozza a polgári peres és nemperes, közigazgatási, büntető ügyszakokban is az egyes változásokat, amelyekről szóló tájékoztatók a bíróságok honlapján elérhetőek, ill. saját magam is közzétettem azokat facebook-oldalamon (dr. Major Erika ügyvéd).

A veszélyhelyzet ellenére is készséggel állok meglévő és leendő Ügyfeleim rendelkezésére, azon munkálkodom, hogy naprakészen lekövessem a jogszabályi változásokat és szakszerű, precíz és megbízható jogi segítséggel szolgálhassak Önöknek.

Előzetes egyeztetést követően továbbra is várom Önöket ügyvédi irodámban, Tatabányán, a Borbély Sándor u. 47. szám alatt.